Om mig

Wellness Paarup 

Zoneterapi - massage og øreakupunktur

Om mig

Hej og Velkommen til min side


Nedest på siden ser du billeder af mig Pernille sammen med min dejlige mand Lars og vores skønne tøser Sarah og Julie.

De er alle tre en stor del af mit hvorfor. Mit hvorfor jeg starte en ændring af mit liv for at få mere tid og overskud.


Jeg har i rigtig mange år arbejdet som kontorassistent, og egentlig været glad for det. Men tempoet gik bare for stærkt, og jeg gik som desværre så mange andre, ned med stress.


Det var starten på en længere process, for at finde ud af hvad jeg så skulle lave. Det var her jeg gennem en fantastisk kollega blev præsenteret for aloe vera baserede produkter. 

De gjorde en kæmpe forskel i mit og senere min families liv. Vi har på egne kroppe mærket, hvor stor en forskel disse produkter kan gøre. Det var også gennem produkterne, at jeg mødte andre alternative behandlere, og fandt ud af at jeg skulle være zoneterapeut. 


Jeg afsluttede i april 2019 min uddannelse som zoneterapeut. Herefter blev jeg RAB certificeret/godkendt Zoneterapeut (Registreret Alternativ Behandler). Dette betyder at er du medlem af Danmark så får du tilskud til dine behandlinger.


1. september 2019 tog jeg springet og arbejder nu 100 % som selvstændig. En fantastisk kombination af flere forskellige behandlinger og anbefaling af mine produkter. 


Jeg står gerne til rådighed med at finde den helt rigtige behandling eller produkt til dig og dine behov. Du er også altid velkommen til at kontakter mig for at få nærmere information.


Så kontakt mig endelig hvis jeg kan hjælpe dig


Glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken.

En hyggelig familie-tur til

Disneyland Paris

Matswani Safari i Sydafrika

Kæreste tur til Dubai

Copyright © All Rights Reserved

Junovænget 7

5210 Odense NV

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend